Задръствене по желание (за жени)

Всички можем да се сетим, за онези досадни моменти, в които сме в автобуса, вдишваме от капчиците чужда пот, чудим се мъжа, който ни гледа дали е опасен или просто така си гледа, и се питаме дали, ако припаднем ще има място, където да се строполим или ще се освестим в същата тази поза, стискащи все още чантата си, подпрени между 2 баби, 3 тетки, 4 чичака и 2ма загорели (от слънцето де) тийнейджъра.

Е, днес автобуса беше празен в общи линии и аз бях седнала, когато минахме покрай един участък от 50 метра, в който няма лошо автобуса да се движи малко поооо-бавно. Ако ситуацията беше като в първия случай нямаше да е така, но нека да премина към информацията кой точно е този участък.

Става дума за град София (в който град по стечение на обстоятелствата попаднах), кръстовището на бул. България и Медицинска Академия, там има и един подлез. Като се движиш от НДК към периферията с автобуси 604, 204 и трамваи 1 и 7 виждаш една площадка с лостове преди самото кръстовище от страната на квадрата на Медицинска Академия.

Та на тези лостове сега, от както се е запролетило и залетило има насъбрани млади левенти като негъра от рекламата на Олд Спайс (сещате се „Вижте мъжа си, сега вижте мен, иска ви се да изглежда като мен… дрън-дрън-дрън… сега съм на кон), които много много упорито се набират на лостовете. Не знам дали са интелигентни, високо-интелектувални с аристократична жилка, честно казано нямам представа какви са. Може и да са такива. Не знам. Не ме и интересува. Бих им дала възраст 17-35 горе-долу и това е.

UntitledВъпроса е дами, че това прави пътуването доста по-поносимо в този участък. Просто хвърлете един поглед следващия път.  Ако има кафене с изглед натам, бас държа, че нежния пол ще преобладава.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s