Агнешко със зелен лук

Не може да се каже, че съм кой знае какъв готвач, но правих агнешко онзи ден и се получи сполучливо горе-долу.

1. Нарязах агнешкото, сложих го в тава с малко джоджен

Снимка0076
2. След това сложих и зеления лук.

Снимка0071 Снимка0077

3. Малко бяло вино.

Снимка0078
4. И още малко водичка.

Снимка0079
5. След това го завих в тавата по този начин и пробих няколко дупки във

Снимка0080  Снимка0081

фолиото.
6. Пекох го два часа към 180 градуса.
7. Махнах фолиото и го поизпекох малко кафявичко по краищата.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s