Впитите гащи не са секси !

Напоследък ей така си пътувам в градския транспорт и все по-често се напътвам на явлението „впити гащи“ и то конкретно при мъжете. Сега да не си помислите, че все там гледам ! Не, че отричам. Просто не си го помисляйте 🙂 !

При жените не ме притеснява особено. Абстрахирам се. Повече ме притеснява, когато жената е с клин и не е с туника отгоре, а само с клин. Все пак клина не е панталон особено като е тънък. С това свиквам от миналата година. И все пак приемам, че е удобно.

При мъжете обаче се противя. Имам един познат, който лятото пък си ходи с бели къси впити гащи и вече походката си представете и край ! Направо не мога.

Това ме връща към времето, когато отидох при курсовия си ръководител ( не питайте за темата ) и той ми нарисува на едно листче ( пригответе се ) – нормално разположение на тестисите, тестиси, които оперативно трябва да се извадят от кухината, защото не са паднали и тестиси, плътно прилепнали вследствие на впитите гащи. Ако имах сега тази картинка щях да я приложа, но уви.

Нека нахвърля няколко проблема свързани с впитите гащи:

1. Работата на „чаените торбички“ е да държат на проветриво място „малките бойци“ така да се каже. И те да си функционират нормално. А с тези впити гащи направо ги вкарват в сауна, те се задъхват и после се чудим защо са бавни.
2. Плюс това така и тестостерона намалява.
3. Даже сега в духа на световната конспирация не мога да не отбележа, че това повишава ин витро оплождането.
4. Но да оставим тези фактори. Като жена на мен ми изглежда неудобно. Тия момчета/мъже ходят странно. И нищо чудно. Сигурно са все спарени и протрити. А това не е секси !

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s