Пиле „Ала Златина“

Преди 10-тина години на морето се паднахме в общо бунгало с едни големи симпатяги. Като казвам „симпатяги“ сигурно женското население си представя сърфисти с рендета вместо корем, НО не ! Бяха Две жени и един мъж – приятели, които много обичат да си похапват. В общи линии банда чаровни чревоугодници🙂 ! Те дойдоха да се запознаем и с неудобство ни попитаха дали ще използваме кухнята, защото имат намерение да я завладеят ! Готвеха с такава страст, че не можах да не взема няколко рецепти. Тази е именно от там🙂 ! Не е имало случай да я направя, за съжаление, но и бях забравила, че я имам, така че може и да излезе късмета скоро🙂 !

1. Взима се пиле или бутчета направо.
2. Мие се естествено.
3. Ако е пиле се разрязва от вътрешната страна по този начин.
4. Омазваме хубаво със смес от :Untitled
–  малко олио
–  соев сос
–  лимонов сок
–  пикантина
– 2 щипки розмарин
5. И пльок в тавата по гръб, а после по корем с 1 пръст вода.
6. Докато е по корем слагаме на вкус:
–  топено сирене и/или сметана
–  картофки
7. Трябва да се пече до червено🙂 !

Ще се радвам, ако някой я направи да сподели впечатления и снимки🙂 !

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s