Клечка за зъби

Всички сме били неволни свидетели на хора, които си бъркат в носа.
Возиш си се в автобуса меланхолично зазяпан през прозореца, когато най-ненадейно виждаш индивид, в съседната кола, да си бърка настървено в носа. Става ти смешно, но го отдаваш на решаването на проблема с глобалното затопляне ( това е предмет на друга тема, свързана с тупираните като тенджери коси и ниската хигиена ).
Когато е до теб в автобуса, защото това също се случва, може да предложиш на индивида кърпичка със злобен поглед.
Една сутрин ми се случи да пътувам до един средностатически чичка, който освен че вадеше от носа си какво ли не, го и хвърляше през прозореца. Бях толкова отвратена, за и кърпичка не посмях да предложа, защото щях да продължа със скандал. В такива случаи се опитваш да се абстрахираш.
Въпроса е, когато си седнал и до теб на прозореца има клечка за зъби. Как да реагираш в такъв момент?! Първо отмяташ поглед. След това я оглеждаш като веществено доказателство, все едно си Монк и накрая пак отмяташ поглед. НО какво е обяснението за това ?! Каква е подбудата на извършителя ?! Теорията ми е следната.
Нали знаете, как някои хора оставят билетче до прозореца, ами и това е същото. На добра воля си оставят и най-ценното – клечката за зъби ! Няма да я хвърли, естествено. Нека следващия да си я използва със здраве. И това е напълно логично. Така се повишава имунитета, все едно сте се целували. Ами да ! Гениално ! Някои хора си правят къщички от клечки за зъби, някои деца си измислят игри ( http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE/view/752.html, трети си правят брада от тях (http://funnypics-funny.blogspot.com/2011/03/2747-2747-toothpicks-in-my-beard.html), а ето, че има и хора, които си ги оставят услужливо в градския транспорт, като така ощастливяват някой човечец със злочесто заседнала храна между зъбите, като в същото време му повишават имунитета. Евалата, машала, ашколсун дет съ вика !

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s